Warsztaty kulinarne "Ratajkowy ser wędzony z ekologicznej uprawy - pomysł na zapiekankę" w Zarzeczu

start wydarzenia: 26 / 10 / 2023  |  koniec: 26 / 10 / 2023

Polski Związek Kół Gospodyń Wiejskich, realizując projket "Międzypokoleniowe porozumienie" zaprasza na warsztaty kulinarne "Ratajkowy ser wędzony z ekologicznej uprawy - pomysł na zapiekankę", które odbędą się 26 października od godziny 10:00 w Ośrodku Kultury w Zarzeczu.

Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisy i informacje pod numerem telefonu 728435463

Projekt "Międzypokoleniowe porozumienie" realizowany jest przez Polski Związek Kół Gospodyń Wiejskich, a dofinansowany jest w ramach konkursu Aktywni + realizowanego przez Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej. Partnerem projektu jest Poczta Polska oferująca usługę Q - doręczeń i Niżański Uniwersytet Ludowy

 do góry