Warsztaty kulinarne "Ratajkowy ser wędzony z ekologicznej uprawy - pomysł na zapiekankę" w Zarzeczu
start wydarzenia: 26 / 10 / 2023 | koniec: 26 / 10 / 2023Polski Związek Kół Gospodyń Wiejskich, realizując projket "Międzypokoleniowe porozumienie" zaprasza na warsztaty kulinarne "Ratajkowy ser wędzony z ekologicznej uprawy - pomysł na zapiekankę", które odbędą się 26 października od godziny 10:00 w Ośrodku Kultury w Zarzeczu.
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń. Zapisy i informacje pod numerem telefonu 728435463
Projekt "Międzypokoleniowe porozumienie" realizowany jest przez Polski Związek Kół Gospodyń Wiejskich, a dofinansowany jest w ramach konkursu Aktywni + realizowanego przez Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej. Partnerem projektu jest Poczta Polska oferująca usługę Q - doręczeń i Niżański Uniwersytet Ludowy